ERA Park Oradea se pregătește de cea mai tare sărbătoare din an!

Pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, centrul comercial se va transforma în Candyland, o fascinantă lume a dulciurilor, plină cu surprize și multă distracție! Evenimentul se va desfășura chiar joi, 1 iunie, între orele 15 și 17, sub cupola ERA Park.

Micuții vor fi invitați la un festin cu vată de zahăr, candy bar, platouri cu fructe, toate „asezonate” cu activități adecvate, cum ar fi lansarea de baloane cu heliu, un atelier de decorat brioșe sau vânătoarea de bomboane.

Prichindeii vor avea parte şi de un spectacol muzical cu mascota centrului comercial BombonERA, susţinut alături de Bombonel, Jeleu și Acadea, în care se vor distra, dar vor și învăța lucruri utile pentru o dezvoltare frumoasă și armonioasă.

Cum o petrecere nu poate fi completă fără recuzită pe măsură, organizatorii pun la dispoziția petrecăreților și picturi pe față, tatuaje cu sclipici, pinata, poze la minut, concursuri și multe surprize! Atmosfera va fi una specială, marcată de un decor uriaș, făcut din multe bomboane delicioase.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri