ERA Park sărbătorește în stil mare. Celebrul Wilmark va fi si el prezent

De aniversarea sa, ERA Park Oradea se transformă într-un adevărat paradis al dansului și al distracției pentru toate vârstele. Sâmbătă, 11 martie, centrul comercial împlinește 8 ani, 8 ani de shopping, dar şi de distracţie și activități pentru întreaga familie, astfel că va marca această zi într-un mod special.

Startul evenimentelor va fi dat la ora 12, cu un festival pentru copii, ce se va desfășura în incinta Hypermarket-ului Carrefour. Distracția va continua pe tot parcursul după-amiezii, iar de la ora 17.30, participanții vor asista la o prezentare de modă dar si la un atractiv spectatol de dans.
Este vorba de Samba Gold Show, susținut de celebrul Wilmark. După show-ul de samba, spectatorii vor putea participa la sesiunea de poze și autografe, iar de la ora 20.30 se va desfăşura marea extragere a premiilor de la tombola aniversară.

Toți clienții ERA Park vor putea câștiga, în baza unui talon care dovedeste ca au facut cumparaturi de minim 50 de lei pe un singur bon fiscal,un cos cu produse de la Carrefour, un iPhone sau, marele premiu, un mobilier pentru living! Intrarea la eveniment este liberă.

Alte știri