Eroul naționalei de minifotbal a României, orădeanul Marius Balogh, își spune povestea la FM Sport, podcastul jurnalistului Florin Mihalca / VIDEO

Marius Balogh, orădeanul care a condus naționala de minifotbal spre titlul mondial, e invitatul special al podcastului FM Sport, realizat de jurnalistul sportiv Florin Mihalca și ajuns la al treilea episod. Discuția relaxată dintre cei doi a fost publicată, vineri seara, pe canalul de youtube @fmsportbihor.

La Campionatul Mondial din Emiratele Arabe Unite, atacantul orădean a fost nu doar golgheterul competiției ci și unul dintre artizanii titlului mondial cucerit de România la capătul unei finale dramatice în care a marcat două goluri și a egalat Kazahstanul într-un moment în care totul părea pierdut.

”Este un moment de fericire, de mandrie pentru ca am reprezentat Romania. Mă incearcă și acum sentimente bucurie”, declară fotbalistul-campion care s-a reîntors acum la viața de acasă, de la Oradea, la muncă și la familie.

La FM Sport, Marius povestește toată experiența trăită în Emirate, dar și drumul lung pe care l-a parcurs până la câștigarea Campionatului Mondial.

Deși are doar 23 de ani, atacantul bihorean e unul dintre cei mai buni jucători din lume la minifotbal, poate chiar cel mai bun, dacă avem în vedere titlurile personale pe care le-a câștigat sau cele cu echipa de club sau cu naționala.

Podcastul FM Sport e un proiect al jurnalistului Florin Mihalca, lansat în această toamnă. În ultimele săptămâni au mai fost publicate două episoade care i-au avut ca protagoniști pe președintele FC Bihor, George Tătar și respectiv pe Florin Farcaș, antrenorul echipei de fotbal.

Mă voi strădui să îi am ca invitați pe toți oamenii importanți din sportul bihorean, fie sportivi, antrenori, manageri sportivi și chiar și susținători ai sportului, indiferent de domeniu. Și sper ca, în timp, FM Sport să devină o tribună de promovare cât mai căutată de iubitorii sportului, a declarat Florin Mihalca, prezentatorul FM Sport.

Distribuie informația
Alte știri