Esti in cautarea unui loc de munca? Vrei sa faci un pas inainte in cariera? Pentru prima data in 2020, ai ocazia sa consulti oferta celor mai mari angajatori din Oradea!

Targul Locurilor de Munca si al Formarii Profesionale isi va desfasura cea de-a VIII-a editie in perioada 21-22 februarie, in centrul comercial Aushopping Oradea, Str. Ogorului, nr. 171, in zona magazinelor Auchan – Jysk – Decathlon. Timp de doua zile, vineri, 21 februarie si sambata, 22 februarie, targul ofertelor din domeniul resurselor umane ii asteapta pe cei interesati intre orele 10:00-16:00.

La targ isi vor expune oferta de locuri de munca disponibile cele mai importante companii din Oradea. Cei interesati isi pot depune cv-ul la standurile companiilor prezente, care vor selecta candidatii pentru interviuri.

“Pe piata locala a fortei de munca sunt in acest moment peste 700 de locuri vacante, declarate in mod oficial. Foarte multe dintre acestea se vor regasi in cadrul targului pe care il organizam. Avand in vedere ca este prima ocazie din acest an pentru a testa oportunitatile in cariera, mizam pe interesul larg al celor care isi cauta un loc de munca sau vor sa-l schimbe pe cel existent.”, declara Mihai Dacin, organizatorul evenimentului.


Targul Locurilor de Munca si al Formarii Profesionale este organizat in parteneriat institutional cu AJOFM Bihor. Accesul la eveniment, pe parcursul celor doua zile, este liber.

Companiile care doresc sa isi expuna oferta locurilor de munca in cadrul targului, pot solicita informatii la adresa de e-mail: office@toppress.ro

Distribuie informația
Alte știri