Etapa a 3-a, locală, din circuitul România Padel Tour și-a stabilit, în week-end, câștigătorii la Padel Arena Oradea

Favorită numărul 1, echipa formată din Emil Bronț și Sergiu Mirișan și-a confirmat statutul și s-a impus la nivelul profesioniștilor unde revelația a fost reprezentată de tandemul Dacian Todincă & Cristian Bobîlcă, echipă care s-a clasat pe locul secund. ”Bronzul” a revenit echipei formate din Raul Zaharia și Rareș Secară. O remarcă specială pentru Dacian Todincă, jucător crescut și format în Spania, care a încântat asistența prin jocul său.

Amatorii au oferit ”grosul” echipelor participante astfel că a fost nevoie de două grupe pentru a stabili ”careul de ași”. În cele din urmă, în marea finală au ajuns Dacian Todincă & Raul Zaharia respectiv Vini Popoviciu și Szabi Szasz. Victoria a revenit lui Dacian și Raul scor: 6-1/6-3

În finala mică Rareș Secară și Sergiu Samuel au dispus de ”veteranii” Cornel Greguș și Dan Bara cu 6-4/6-3.

Nivelul 3, a fost de-a dreptul dramatic fiind decis la… setaveraj! După o excelentă prestație Daniel Marian și George Guiaș s-au trezit pe locul 3 în urma unei ierarhii în trei. Vlad Vîlceanu și George Leucuța au triumfat la această categorie iar locul secund a fost ocupat de Vini Popoviciu și Szasz Szabi. Departe de așteptări prestația echipei Ionuț Pontoș & George Ola, surpriza etapei secunde.

Peste două săptămâni, Padel Arena Oradea redevine ”capitala” padelului românesc o dată cu Etapa Națională programată în perioada 25-26 martie.

Distribuie informația
Alte știri