EU GREEN a adus împreună oamenii, ideile și tehnologiile viitorului, la Universitatea Oradea

Universitatea din Oradea, împreună cu 4 universități partenere din consorțiul universitar EU GREEN: (Atlantic Technological University, Université D’Angers, Universidade de Evora, University of Gävle), a câștigat, prin competiție, în cadrul WP 3 Structuring research-based learning through Excellence Clusters, programul intensiv de studiu de tip Blended Intensive Programme (BIP) cu titlul Introduction to Mathematical and Computational Modelling for Sustainability, destinat studenților masteranzi și doctoranzi. Prima întâlnire de lucru a avut loc în perioada 6 mai -28 iunie 2024, la Universitatea din Oradea. La finalul programului,  studenții primesc un Certificat de participare și  6 credite transferabile ECTS.

Evenimentul de deschidere al întâlnirii de lucru avut loc în sala dedicată proiectului EU GREEN, în prezența unor reprezentanți ai Universității din Oradea: prorectorul MCC Sanda Monica Filip (managerul WP 3),  responsabilul științific al programului – Radu-Cătălin Țarcă (membru în PhD Council WP3) și Dan-Cătălin Noje (membru Task Force WP3).

Cursurile s-au desfășurat în laboratoarele și sălile de curs ale Școlii Doctorale, cu participarea a 15 cadre didactice și 39 studenți, de la 7 universități partenere din cadrul consorțiului universitar EU GREEN: Atlantic Technological University, Université D’Angers, Universidade de Evora, University of Gävle, Universitá di Parma, Universitatea din Oradea și Wroclaw University of Environmental and Life Sciences.

În cadrul acestui eveniment științific a fost organizată și o întâlnire dedicată dezvoltării cooperării internaționale în domeniul cercetării, cu delegația internațională a proiectului Capacity Building in Teaching of AR/VR – CATCH_VR. Programul  a inclus o gamă variată de activități dedicate atât dobândirii de abilități științifice și tehnice, cât și relaționării interumane și respectiv de descoperire a valențelor multiculturale ale orașului Oradea.

Evenimentul a fost organizat de Universitatea din Oradea.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri