Eugen Teodorovici: Programul de guvernare lansat de PNL e destul de ambiguu

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici a fost joi, 24 octombrie, la Oradea. A vizitat o societate cu capital 100% romanesc, s-a intalnit cu oameni de afaceri dar si cu primarii si staff-ul PSD Bihor.

La conferinta de presa, ministrul a declarat că principalul indicator trecut in draftul de buget viitor de partidul din care face parte e deficitul bugetar de sub 3%. El nu poate insa garanta ca noul guvern liberal, daca va fi legitimat, va merge aceeasi directie.

Eugen Teodorovici sustine ca programul de guvernare lansat de PNL e „destul de ambiguu”, oferind doar generalitati. In plus, mai spune inca ministrul de finante, exista in oferta prezentata de Ludovic Orban multe elemente rezolvate deja de PSD. E vorba de split TVA-ul sau eliminarea supraaccizei pentru carburant. „Dincolo de politica din Romania, trebuie sa vedem interesul acestei tari”, mai spune Teodorovici care afirma ca va sprijini orice masura buna venita de la PNL dar va fi extrem de critic atunci cand se vor produce derapaje.

Distribuie informația
Alte știri