Eugen Tomac, ales președinte al Partidului Mișcarea Populară

Foto: Facebook / Eugen Tomac

Eugen Tomac a fost ales președinte al Partidului Mișcarea Populară, în urma Congresului Extraordinar ce a avut loc sâmbătă, 19 februarie 2022. Eurodeputatul ocupă această funcție pentru a adoua oară. Eugen Tomac a fost singurul candidat la funcția de președinte al partidului și a fost ales în timpul congresului ce a avut loc la Sinaia. Eurodeputatul a primit 421 de voturi din cele 456 exprimate, iar 18 au fost împotriva sa, în timp ce 17 s-au abținut.

Înțeleg perfect responsabilitatea uriașă pe care o am în urma votului de astăzi. Am acceptat să-mi asum din nou o misiune atât de dificilă, pentru că îmi pasă de ceea ce am construit împreună, îmi pasă de fiecare membru al partidului nostru care a investit muncă, încredere și speranță.

România are nevoie de un partid curat, liber și curajos, care să promoveze valorile creștin-democrate. Un partid care să onoreze înaintașii ce au făurit România, să nu uite jertfa ostașilor noștri, să le păstreze vie amintirea tuturor celor care au murit în chinuri, la ordinul regimurilor totalitare...

România are nevoie de măsuri concrete, nu de vorbe goale. Noi nu ne vom abandona proiectele: revenirea la alegerea primarilor în două tururi, reducerea numărului de parlamentari la 300 sau noua lege a sănătății râmân demersuri pe care ni le asumăm și le vom promova în continuare...

Avem șansa să reîntregim România, așa cum a fost creată acum mai bine de 100 de ani. Iar PMP este singurul partid care are putea de a duce mai departe steagul unirii R. Moldova cu țara-mamă, România”, a scris Eugen Tomac pe contul său de Facebook.

Distribuie informația
Alte știri