Europarlamentarul USR Dan Barna a fost ales vicepreşedinte al grupului RENEW

Foto: USR

Liderul delegaţiei României din grupul RENEW Dan Barna a fost votat de colegii săi europarlamentari în funcţia de vicepreşedinte al grupului, la o şedinţă desfăşurată miercuri dimineaţă.

Cu o zi înainte, europarlamentarii RENEW au desemnat-o pe europarlamentara Valerie Hayer să continue în funcţia de preşedinte al grupului, iar astăzi au fost aleşi cei opt vicepreşedinţi, mai arată comunicatul de presă al USR.

În prezent, grupul RENEW numără 75 de europarlamentari şi este parte din coaliţia de formare a viitoarei Comisii Europene alături de grupul Popular European şi de cel al Socialiştilor şi Democraţilor.

„Le sunt recunoscător colegilor din 20 de state europene pentru votul pe care mi l-au acordat astăzi. Este încă o dovadă că USR reprezintă o voce puternică la nivel european şi un partener de încredere în cadrul grupului liberal european. Împreună cu Vlad Voiculescu şi Eugen Tomac, voi lucra pentru a reprezenta interesele României la Bruxelles şi pentru a contribui la politici publice benefice pentru cetăţenii europeni”, a declarat Dan Barna, conform sursei citate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri