European Drinks a ieşit din acţionariatul Turism Băile Felix. Firmele fratilor Micula au vândut 7,46% din capitalul social

Rieni Drinks, societate ce ac­ţiona concertat cu European Drinks, compania deţinută de fraţii Micula din Oradea, a vândut în data de 16 noiembrie peste 37 milioane de acţiuni Tu­rism Băile Felix (TUFE), echivalentul a aproape 7,5% din capitalul social al administra­torului complexului turistic din sta­ţiunea bihoreană, relateaza zf.ro

Totodată, SIF Oltenia (SIF5) şi-a majorat în data de 16 noiem­brie expunerea până la 24,54%, pentru 7,5 milioane lei, echiva­lentul a 0,2 lei per acţiune, după ce în trecut figura cu 16,96%.

Turism Băile Felix (TUFE), com­panie ce administrează un complex turistic în staţiunea Băile Felix de lângă Oradea, a raportat după nouă luni un profit net de 5,31 mil. lei, cu 29,6% mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în condiţiile în care veniturile au fost în jur de 50 milioane lei.

Turism Felix a fost premiată, la inceputul acestei luni cu locul 1 în cadrul Galei Camerei de Comerț și Industrie Bihor, Topul Firmelor 2017.

Distribuie informația
Alte știri