Eurovision 2021: Primele 10 țări finaliste. România ratează calificarea

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a ratat calificarea în marea finală de sâmbătă. Cea de-a 65-a ediţie a concursului.

Intrată în concurs cu nr. 13,  Roxen, cu piesa „Amnesia”, nu a reușit să se califice mai departe.

S-au calificat după prima semifinală: Norvegia,  Israel, Rusia, Azerbaijan, Malta, Lituania, Cipru, Suedia, Belgia și Ucraina.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri