Eveniment academic la Oradea cu participare internationala

Departamentul de Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, din Universitatea oradeana, organizează o masa rotundă avand ca tema „Evaluarea cooperării transfrontaliere ca reper fundamental pentru autoritățile transfrontaliere naționale și europene”.

Evenimentul se deruleaza pe 6 si 7 iunie si e coordonat de lector univ.dr. Constantin Țoca. În cele două zile dedicate analizei procesului de cooperare transfrontalieră vor conferenția profesori, doctoranzi și studenți la masterat și licență din Franța, Grecia, Italia, Portugalia, Spania, Ungaria, Moldova, Ukraina și, nu în ultimul rând, de la universitățile din România (UBB Cluj-Napoca, SNSPA București, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Universitatea din Oradea).

Manifestarea se va bucura de prezența universitarului Andrei Marga, fost Ministru al Educației Naționale, fost Ministru al Afacerilor Externe și fost Rector al Universității “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. Acesta isi va lansa la Oradea si cartea intitulată „Ordinea viitoare a lumii”.

Distribuie informația
Alte știri