Eveniment la Aeroport. Pasagerul Ryanair cu numarul 100.000 a fost premiat de compania aeriana

Aeroportul Internațional Oradea și Ryanair au sarbatorit, joi dimineata,  atingerea pragului de 100.000 de pasageri!  Darius Micle este numele celui care a cumparat tichetul cu acest numar, iar ca recompensa a primit un voucher de calatorie din partea companiei aeriene.

Din cei 100.000 de pasageri, 37 la suta au fost cetateni straini.  Pe cale aeriana au ajuns, astfel, in Oradea peste 24.000 de straini in 2017.

Autoritatile se asteapta ca  numarul pasagerilor va creste in acest an la 300.000. Pentru asta, s-a semnat un protocol de colaborare prin care Ryanair va face o campanie de promovare online in Germania si Marea Britanie, in randul a peste 2 milioane de persoane.

Primul zbor efectuat de către Ryanair de pe Aeroportul Oradea a avut loc la data 26 marie 2017, cu destinația Barcelona Girona. Tot de anul trecut, compania irlandeză opereaza si alte 4 destinatii externe din municipiul resedintă de județ a Bihorului. Este vorba de Milano Bergamo, Londra Stansted, Memmingen şi Düsseldorf Weeze.

Distribuie informația
Alte știri