Eveniment premium dedicat videografilor și fotografilor profesioniști, la Oradea

Conferința Match Frame 2018 este un proiect dedicat videografilor și fotografilor profesioniști, care va reuni aproximativ 100 de participanți din România și alte țări europene, oferindu-le acestora ocazia de învăța și lucra împreună cu profesioniști consacrați la nivel internațional în filmmaking și storytelling.

Această inițiativă nouă pentru România a pornit de la ideea de a transforma pasiunea în practică. Înțelegând că atât viziunea cât și cunoștințele practice sunt elemente cheie ale unui proiect de succes, organizatorii au decis să ofere cel mai potrivit cadru pentru dezvoltarea în paralel a aptitudinilor creative și tehnice.

Conceput sub forma unui eveniment intensiv de trei zile (7-9 mart) care va include prezentări, ateliere de lucru și masterclass-uri, Conferința Match Frame se adresează videografilor și fotografilor interesați să atingă următorul nivel în piața plină de provocări a producției de filme și noilor tipuri de media.

Prezentările dedicate audienței generale vor avea loc în cadrul oferit de Sinagoga Neologă Zion iar sesiunile de masterclass și atelierele de lucru vor fi găzduite de Cetatea Oradea.

Vor împărtăși din experiența lor unii dintre cei mai importanți fotografi și videografi din lume: Philip Bloom, Studinger András, Stuart McBratney, Nick Driftwood, Dominik Deras, Alexandru Ciocan, iar printre invitați se numără Alin Popescu, Eduard Schneider, Laviniu Lazăr, Ovi D. Pop, Ștefan Mirea și Vasea Onel-Marcu.

Distribuie informația
Alte știri