Tânăr drogat, cu permisul suspendat, tras pe dreapta în localitatea bihoreană Sânmartin

Foto: ilustrativ

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., la ora 01.05, pe strada Iosif Vulcan în localitatea bihoreană Sânmartin,  polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Totodată, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celui în cauzăi-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Băile Felix continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Distribuie informația
Alte știri