Evenimentul caritabil “Diamante & Box” a ajuns la ediția a IV- a

Evenimentul caritabil “Diamante & Box” a fost unul special pentru cei 36 tineri sportivi ce activează la clubul de box salontan. Manifestarea a fost găzduită de Casa de Cultură din localitate.

Mai multe meciuri au avut loc între tineri din 8 localități din România și Ungaria, presărate cu momente de colinde și dansuri tradiționale sustinute de către ansamblul “Floare mândră de pe Criș” dar și cu momente de magie oferite de Eduard și Bianca. In continuarea manifestării antrenorii și organizatorii au participat la un workshop dedicat cooperării în domeniul sportului.

Cluburile care au onorat cu prezența invitația echipei Basti Box, au fost echipele din Cluj, Timișoara, Holod, iar din Ungaria cei din Eger, Gyula, Bekéscsaba, Miskolc și, desigur, cei din Budapesta de la Academia Madárfészek.

Sportivii de la Basti Box care au obținut locul 1 la aceasta competitie sunt : Dragoș Alexandru 26 kg, Tonca Alexandru 48 kg, Nagy Lara 48 kg, Szucs Isti 69 kg, Farkas Nikolas 42 kg, Teglaș Ionuț 38 kg, Szabo Fanni 46 kg,Eles Tamas 52 kg, Ruge Adrian 65 kg, Cioară Bogdan 52 kg, Vas Norbert52 kg, Contani Robert 60 kg și Vinka Valentin 64 kg.

Distribuie informația
Alte știri