Evenimentul sportiv al finalului de an în Oradea: Trofeul Carpați, la Oradea Arena

Tradiționalul turneu amical Trofeul Carpați la handbal masculin, ajuns la ediția 53, debutează miercuri, 28 decembrie, la Oradea Arena. Selecționatele africane Algeria și Egipt vor deschide competiția readusă după zece ani la Oradea, de la ora 17.00, urmând ca de la ora 19.15, România să înfrunte Slovacia.

Învinsele se vor întâlni joi,  de la ora 17.00, în partida pentru locul 3, iar câștigătoarele în finala de la ora 19.15.

Selecționerul Xavi Pascual mizează pe un lot de 22 de jucători, mulţi aflaţi în premieră la echipa naţională, în condiţiile mai multor absenţi din motive medicale precum Kuduz, Ghiță, Grigoraș, Nistor, Thalmaier, Mănescu, Constantina.

Biletele, structurate pe trei categorii, în funcție de poziționarea locurilor în sală costă 20 lei, 30 lei sau 60 lei/zi și se pot achiziționa prin intermediul platformei www.myticket.ro. Tichete se pot achiziţiona şi de la casieriile de la Oradea Arena în zilele jocurilor.

Turneul organzat de Federaţia Română de Handbal în colaborare cu CSM Oradea şi AJH Bihor poate fi urmărit pe micul ecran la Pro Arena.

Distribuie informația
Alte știri