Evoluţii de excepţie pentru tinerii jucători de la FC Bihor, la „Elite Neon Cup”!

Evoluţia tinerilor fotbalişti de la grupa U14 a clubului FC Bihor Oradea la prestigiosul turneu „Elite Neon Cup” din capitala Greciei, Atena, a fost una deosebită, peste aşteptări. Astfel, după ce au câştigat Grupa H, unde au încheiat în clasament peste echipe ce au reprezenat academii cu o tradiţie de peste 100 de ani, elevii antrenorului Sorin Pop au continuat admirabil şi parcursul din fazele superioare.

În optimile de finală, tinerii fotbaliști roş-albaştri au reușit încă o performanță, eliminând o altă academie cu prezențe constante la turneele internaționale: German Athletic Academy, scor 1-0, şi s-a calificat între primele 8 echipe din cele 48 de participante.

În seara zilei de miercuri, FC Bihor U14 a dat în sferturile de finală de Panathinaikos Atena, una din academiile cele mai titrate ale turneului, alături de Red Bull Bragantino (Brazilia) și Liverpool.

După un meci echilibrat, în care băieții noștri au luptat de la egal la egal, cu 3 minute înainte de final, grecii au înscris golul de 2-1 care le-a asigurat calificarea în semifinale.

Astfel, grupa U14 a clubului FC Bihor, coordonată de antrenorul Sorin Pop și de către managerul Academiei Stelian Farcău, a avut o prestație de excepție, peste așteptări, la ediţia din acest an a prestigiosului turneu de la Atena, demonstrând că se poate lupta de la egal la egal cu cele mai titrate Academii din lume.

Aceste rezultate aduc încă o confirmare că la FC Bihor se implementează o strategie profesionistă, pe termen scurt (promovare Liga 2 seniori), și termen mediu și lung (construcția unei Academii de referință în plan național și nu numai).

Clubul FC Bihor transmite felicitări echipei de U14, staff-ului, conducerii, părinţilor şi tuturor celor care cred, susţin şi muncesc la proiectul Academiei FC Bihor, atât de vital pentru viitorul fotbalului bihorean!

Distribuie informația
Alte știri