Excesul de viteză în trafic, sancționat cu fermitate de polițiștii bihoreni

Aproape 300 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, la sfârșit de săptămână. Totodată, ca măsură complementară s-au reţinut 25 de permise de conducere si cinci certificate de înmatriculare, au fost constatate nouă infracțiuni și 14 tamponări. 192 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Astfel, sâmbătă, 16 noiembrie a.c., la ora 08.51, pe D.N. 1, în afara localităţii bihorene Urvind a fost depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 154 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 90 de km/h.


Vineri, 15 noiembrie a.c., la ora 17.24, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Topa de Criş a fost depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din localitatea Borozel, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 124 de km/h, înregistrată radar.


Tot vineri, 15 noiembrie a.c., la ora 19.55, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 105 km/h, înregistrată radar.

Conducătorii auto care au depăşit limita legală de viteză cu 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Distribuie informația
Alte știri