Excesul de viteză sancționat de polițiștii bihoreni. Comunicat

Sâmbătă, 16 iunie a.c., la ora 17.45, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din localitatea Sântandrei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 129 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 km/h.

Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza o actiune rutiera care vizeaza depistarea conducatorilor auto care circula cu viteza peste limita legal admisa, precum si portul centurii de siguranta, pe autostrada A2, km 88, pe sensul Bucuresti-Cernavoda, joi, 24 septembrie 2009.

Tot sâmbătă, 16 iunie a.c., la ora 16.50, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din comuna Voiteg, județul Timiş în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 125 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 km/h.

De asemenea, duminică, 17 iunie a.c., la ora 16.52, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic o tânără de 19 ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 123 km/h, înregistrată radar.

Conducătorilor auto care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Distribuie informația
Alte știri