“Experienta cu Ta cu Bancile”: CAMPANIA „Raspunde si Te Premiem 7”

FinZoom.ro cu sprijinul CSALB lanseaza un nou Concurs prin care poti castiga 3 premii saptamanale (trageri la sorti saptamanale). Cea de-a saptea Campanie Raspunde si Te Premiem derulata pe www.FinZoom.ro se desfasoara in perioada 03.06.2019 / ora 18:00 – 30.06.2019 / ora 24:00.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarile chestionarului de mai jos, pe https://moiteparibg.survey.fm/experienta-ta-cu-bancile-prin-intermediul-csalb, sa te asiguri ca ai completat datele de contact de la sfarsitul acestuia si sa dai click pe butonul „Finalizati chestionarul” de la finalul forumularului. Imediat se va afisa in fereastra deschisa un mesaj de confirmare. Doar chestionarele completate (inclusiv cu detaliile de contact) care sunt trimise prin click pe butonul „Finalizati chestionarul” vor intra in tragerile la sorti saptamanale.

Daca ai intrebari sau vrei sa verifici primirea chestionarului tau, te rugam sa ne scrii pe info@finzoom.ro.
Advertorial

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri