Experienţă uluitoare, oferită de pe cel mai lung pod pietonal din lume, inaugurat în Cehia. Video

Foto: Twitter

Cel mai lung pod pietonal din lume, suspendat între doi munţi, a fost inaugurat în Cehia, cei care l-au văzut spunând că este absolut spectaculos. Are o lungime de 721 de metri şi tocmai a fost inaugurat în staţiunea Dolní Morava din nord-estul Republicii Cehe, relatează CNN.  

Construcţia podului a fost realizată în doi ani, iar podul denumit Sky Bridge 721 a fost deschis oficial pe 13 mai. Pasarela oferă vederi spectaculoase ale munţilor Jeseníky învăluiţi în nori şi o experienţă uluitoare.

Sky Bridge 721, suspendat de cabluri, atârnă la 95 de metri deasupra fundului văii şi se întinde între 1.110 şi 1.116 metri deasupra nivelului mării. Podul poate fi accesat cu telecabina, iar mersul pe jos se face în sens unic. La ieşirea de pe pasarela de pe cealaltă parte, vizitatorii îşi pot face drum de-a lungul unei cărări forestiere pavate, mărginite cu indicatoare care detaliază istoria Cehă. Există, de asemenea, un joc de telefon în realitate virtuală corespunzător.

Podul Sky de 1,2 metri lăţime este deschis copiilor de toate vârstele şi înălţimile, dar nu este potrivit pentru persoanele cu cărucioare sau scaune cu rotile.   În prezent, călătorii trebuie să rezerve bilete Sky Bridge 721 din timp pe site-ul Dolní Morava, cu preţuri pentru adulţi începând de la 350 de coroane cehe (în jur de 14,60 USD).

Sursa: adevarul.ro

Distribuie informația
Alte știri