Explicatiile lui Traian Bodea. Cum s-a decis vicepresedintele CJ Bihor sa voteze cu PNL in scandalul Aeroportului

Inițiativa  PNL de a demite Consiliul de Administrație al Aeroportului Oradea a trecut astăzi în ședința de plen al Consiliului Județean dupa ce consilierii ALDE au votat alaturi de Opozitia PNL. Rezultatul era insa  unul previzibil. Inca de vineri seara, vicepresedintele Consiliului Judetean, Traian Bodea, a sugerat ca va vota propunerea PNL.

Intr-o postare pe Facebook, intitulata „Aeroportul Oradea, incotro?”, Traian Bodea a explicat ca inca de acum un an și jumate a propus in alianța care conduce Consiliul Judetean să conlucreze împreună cu Opozitia pentru dezvoltarea Aeroportului Oradea.

Mă simt obligat ca în perioada următoare să susțin la vot in Consiliul Judetean o serie de modificări și propuneri pentru a debloca această luptă politică dusă pe spinarea unui obiectiv la care toți spun că au soluții dar orgoliile politice sunt prea mari… Voi susține orice propunere pe care o voi considera bună pentru a aduce schimbări la Aeroportul Oradea….. Nu cred că Bolojan are soluția magică, așa cum nu cred că Pasztor ar face jocurile ascunse ale Ungariei, dar orgoliile vechilor aliați care au guvernat județul împreună din 2008- 2016 sunt duse la extrem pe acest obiectiv deși timp de 8 ani cât au condus județul împreună PNL-UDMR nu au avut nici un zbor extern și nici o viziune asupra Aeroportului Oradea.

„Puneti-va la aceași masă și găsiți soluții! ” le-a mai cerut Bodea liderilor politici locali.

Distribuie informația
Alte știri