Explorează grădina Palatului Baroc din Oradea, de Ziua Planetei Pâmânt!

Foto: facebook/visitoradea

În grădina Palatului Episcopal Romano-Catolic din Oradea, joi, 22 aprilie, va avea loc o serie de activități tematice, dedicate Zilei Internaționale a Pământului.

„Se vor desfășura în intervalele orare 10.00-13.00 și 16.00-19.00, în grădina Palatului Episcopal, o serie de programe tematice, la care sunt așteptate toate persoanele interesate, copii și adulți, deopotrivă”, anunță, printr-un comunicat de presă, Vakon Zsolt, secretarul Episcopiei Romano-Catolice de Oradea.

Potrivit acestuia, la fiecare oră fixă, câte un grup ghidat va porni pentru a descoperi arborii de valoare ai grădinii, respectiv zonele special amenajate pentru păsări.

Dacă vremea va fi favorabilă, joi se vor organiza ateliere de creație și concursuri, precum și ateliere pe tema îngrijirii conștiente a mediului, toate aceste activități urmând a fi desfășurate în aer liber.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri