Explozie de bucurie cu ocazia “Zilelor Kiwanis”, desfăşurate la Oradea, în perioada 27-29 mai

În perioada 27-29 mai, s-au desfasurat în Oradea “Zilele Kiwanis”, organizate de DP Kiwanis România, în colaborare cu clubul Kiwanis Art Oradea. Voluntarele Kiwanis au adus bucurie mai multor copii care au luat parte la evenimente. 

Joi seara a avut loc în Piața Unirii, Festivitatea de premiere a concursului național Kiwanis România „Sărbători în pandemie” si a Concursului de Francofonie, cu diplome, premii in vouchere si carti. 

Vineri, tot in Piata Unirii zeci de copii si tineri care au ales sa deseneze si sa scrie mesaje de Ziua Copilului au primit premii de la kiwaniene.

“Au fost oferite tricouri, rucsacuri, șepci, dulciuri de calitate, birotica in cadrul concursului de desene „Lumea copilăriei” pentru a incuraja simtul artistic al copiilor, a declarat Diana Cirmaciu, trezorierul KAO. Piata s-a umplut de lume si de bucurie la momentul de dans susținut de Kiwanis Aktion Club Oradea, pregatit de voluntarii Asociației Down Oradea.

“Săptămâna Kiwanis a fost un succes, fiind săptămâna prieteniei, a serviciilor altruiste, a voluntariatului, a spus Carmen Polman, guvernatorul Kiwanis Romania. Multumim kiwanienilor implicati si sponsorilor, printre care si The Dripper, care a oferit preparate si racoritoare tuturor copiilor si apartinatorilor prezenti la manifestarea de vineri”.

Sâmbătă, de la ora 18, evenimentele s-au mutat in Pasajul Vulturul Negru, unde a avut “Concertul premianților Kiwanis Art Oradea”. “Tinerii talentați au primit diplome si premii in bani, pentru a-i ajuta si sprijini in parcursul lor artistic”, a spus Cristina Derban, presedintele clubului KAO. Au concertat: Maia Ciupeiu (pian), Szakacs Panna (flaut), Kallo Maya (pian), Ana Carina Niculaș (flaut), Ilisz Dominik (pian), Mădălin Baban (canto), Mihai Teacă (pian). In incheiere, a avut loc o expoziție de artă textilă a studenților Departamentului de Arte Vizuale, Facultatea de Arte a Universității din Oradea: Ardelean Corina Diana Gabriela, Avram Geta Maria, Mihaela Sabina Călinescu, Viorica Dogaru (Pogăceanu), Kabai Salome, Kovacs Beata Bernadett, Petriş Cristina Szenko Tamara (an II), Andreea Maria Lele, Adriana Florina Pașca, Petri Katalin Iudit (an I).

“Le multumim tuturor partenerilor: Editura Ratio et Revelatio, Biblioteca Judeteana, Aktion Club Oradea-Asociatia Down Oradea, Facultatea de Arte a Universitatii din Oradea, International School of Oradea, Scoala Pianoforte, The Dripper” a adaugat Carmen Ungur-Brehoi, secretarul KR. 

Distribuie informația
Alte știri