Explozie de culoare dar si de parfum intr-un parc oradean. Vezi unde

E atata explozie de culoare si asta bucura privitorii, mici sau mari, care trec prin Parcul Libertatii. Sute de oradeni dar si turisti admira, zilnic, zambilele si lalelele plantate de Marius Sabau, un florar deja cunoscut nu numai in urbea de pe Crisul Repede, care in fiecare sezon vine cu ceva nou.

De aceasta data surpriza o constituie europaletii, decorati cu flori si verdeata cu care a amenajat in parc un spatiu de relaxare.

„Cu acordul reprezentantilor Primariei, cei 100 de europaleti amplasati, sub forma de cruci, in Piaţa Unirii, pe perioada Targului de Paste, au fost adusi aici, avand acum rol de bancute. Ne-ar fi parut rau sa ajunga in alte locuri nedorite, prin urmare, pe timp de vară, ii vom tine aici. Procedand astfel, dorim sa inducem ideea ca orice lucru poate fi refolosit in alt scop” a declarat pentru crisana.ro, Marius Sabau.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri