Expozitia TOP AUTO, programata pentru finalul acestei saptamani, a fost amanata

Expozitia TOP AUTO, programata pentru finalul acestei saptamani, a fost amanata din cauza conditiilor meteorologice nepotrivite unei astfel de manifestari in aer liber.

Pasionatii domeniului auto sunt asteptati in Cetatea Oradea intre 23 si 26 mai, pentru intalnirea cu noile modele ale lui 2019, expuse de cei mai importanti dealeri auto din Oradea. Expozitia are si o sectiune dedicata serviciilor. 

La TOP AUTO vor expune companii de asigurari, firme specializate in carosari auto, specialisti in domeniul reparatiilor si stilizarilor auto, dar si cei care ofera solutii electrice pentru mobilitate urbana.

De asemenea, cea de-a XI-a editie a expozitiei TOP AUTO gazduieste o zona de show, in care vor fi expuse, in standuri speciale, masini tuning, racing, retromobile si masini modificate pentru off-road.
In total, in cele patru zile de eveniment, vor fi aduse in cetate peste 150 de exponate. TOP AUTO va asteapta in perioada 23 – 26 mai in Cetatea Oradea. Intrarea este libera! Detalii despre expozanti, zilnic, pe pagina de Facebook @topexporomania. Eveniment sprijinit de Muzeul Orasului Oradea – Complex Cultural.
Distribuie informația
Alte știri