Expoziţiile “De-a copilăria. O incursiune în lumea fascinantă a jocurilor şi a jucăriilor şi Vîrsta de aur a seturilor LEGO”, mai pot fi admirate

Datorită succesului de care s-au bucurat în rîndul publicului nostru expoziţiile cu jucării, De-a copilăria. O incursiune în lumea fascinantă a jocurilor şi a jucăriilor şi Vîrsta de aur a seturilor LEGO (1970-1990), acestea vor mai putea fi vizitate la Muzeul Ţării Crişurilor pînă în 24 februarie 2019.

Vă reamintim că expoziţiile sînt însoţite de un film în limba română despre istoria jucăriilor, de aprox. 25 de minute, şi că există şi un loc de joacă destinat celor care doresc să se aşeze şi să construiască cu ajutorul pieselor LEGO. Grupurile (max. 20 persoane) trebuie să se programeze la numărul: 0259/706101, de luni pînă vineri, între orele 10.00-15.00.

Preţul biletelor: 8 lei – adulţi; 4 lei – copii peste 4 ani, elevi, studenţi, pensionari. Cu acest bilet se pot vizita toate expoziţiile temporare din Muzeul Ţării Crişurilor. Intrarea este gratuită pentru copiii de pînă la 4 ani, copiii din casele de asistenţă socială, veteranii de război, lucrătorii actuali şi pensionarii din reţeaua muzeistică naţională.

Distribuie informația

Alte știri