Exproprierea imobilelor din strada Plevnei, amânată până anul viitor

Municipalitatea orădeană amână până anul viitor procedura de expropriere a imobilelor din strada Plevnei. Nu renunţă însă la proiectul de modernizare a străzii, ce vizează lărgirea carosabilului în vederea asigurării legăturii între strada Tudor Vladimirescu şi Podul Centenarului, aflat în construcţie.

Cel mai probabil în luna februarie 2019 proprietarii afectaţi vor fi înştiinţaţi cu privire la cuantumul despăgubirilor pe care le vor primi, „având astfel posibilitatea ca până la finalizarea procedurii să găsească pe piaţa imobiliară cea mai bună opţiune de înlocuire a imobilului expropriat”, se arata in comunicatul de presa.

Municipalitatea doreşte ca procedura de expropriere a caselor să fie gata până cel târziu în luna iunie a anului viitor. Intenţia executivului orădean a fost contestată de proprietarii imobilelor care urmează să fie demolate. La sfârşitul lunii ianuarie, aceştia au depus, la Primărie o petiţie prin care îşi exprimă dezacordul faţă de demolarea clădirilor care le aparţin, cerând găsirea unor soluţii alternative.

Distribuie informația
Alte știri