Facebook lansează un nou serviciu. Va fi unul… matrimonial

Pentru prima oară de la crearea sa, Facebook lansează un serviciu matrimonial insistând pe faptul că se fac eforturi în mod constant pentru ca datele utilizatorilor să fie protejate, informează AFP. Anunţul a fost făcut de Mark Zuckerberg care spune că aplicaţia respectivă va fi diponibilă în curând.

Acesta a precizat că noua funcţie matrimonială nu vizează facilitarea întâlnirilor punctuale, ci are ca scop să îi ajute pe oameni să construiască relaţii durabile prin intermediul reţelei de socializare, potrivit Agerpres.

„Noul serviciu va fi destinat construirii unor relaţii autentice şi durabile, nu doar pentru întâlniri de o seară”, a afirmat Mark Zuckerberg. Din totalul celor 2 miliarde de utilizatori ai reţelei de socializare aproximativ 200 de milioane sunt persoane singure, potrivit CEO-ului Facebook. Acesta nu a precizat dacă noul serviciu online va fi disponibil pe bază de abonament dar, până în prezent, majoritatea funcţiilor utilizate pe această platformă online sunt gratuite.

Foto: descopera.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri