Facebook va institui o curte de apel pentru evaluarea conținutului controversat

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat joi, 15 noiembrie, crearea unui ,,curți de apel” independente a cărei misiune va fi să se pronunțe asupra conținutului controversat postat pe rețeaua socială și să decidă dacă acesta va rămâne online sau nu, potrivit Le Monde. „Am ajuns la concluzia că nu ar trebui să luăm singuri atât de multe decizii privitoare la libertatea de exprimare sau securitate”, a spus fondatorul rețelei.

Aceste conținuturi controversate detectate prin intermediul inteligenței artificiale sau pentru că sunt raportate de utilizatori sunt revizuite printr-un sistem intern care performează tot mai eficient.
O curte de apel, însă, va fi responsabilă pentru luarea deciziilor în caz de litigiu. Componența acesteia și gradul de independență față de rețea vor fi determinate în lunile următoare, conform hotnews.ro. Zuckerberg spune că acest organism ar trebui să înceapă să funcționeze începând cu anul următor și că membrii acestuia vor respecta principiile care stau la baza rețelei sociale.

Foto: hotnews.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri