Faleza Florilor, un proiect al comunității locale susținut de A.B.A Crișuri. Comunicat

Marți, 21 martie 2017, începând cu ora 12:30 orădenii sunt așteptați să se implice intr-un priect inedit de voluntariat pentru mediu. La inițiativa comunității locale, orădenii sunt invitați să adopte jardinierele de pe malul drept al râului Crișului Repede aflate între Podul Ladislau și Pasarela de la Centrul de Calcul.

În colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, A.B.A Crisuri va asigura pământul de umplutură și vopsirea jardinierelor, iar în sarcina voluntarilor va rămâne plantarea florilor. În acest sens, voluntarii sunt rugați să aducă flori și plante pitice și puțin pretențioase.

Intrucât acțiunea se desfășoară în prejma Zilei Mondiale a Apei, A.B.A Crișuri a invitat să se implice și instituțiile de învățământ partenere, astfel au raspuns afirmativ: Colegiu Tehnic Traian Vuia, Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu și școala gimnazială Szacsvay Imre. Pentru mai multe informații, voluntarii pot consulta evenimentul ”Faleza Florilor” creat de grupul de inițiativă ”Oradea suntem noi” pe contul de Facebook, persoană de contact Ioan Popa-Baciu.

 

 

 

Alte știri