Fără carantină în Italia. Noi condiţii pentru cei care merg în această ţară

Foto: aktual24.ro

Italia va elimina carantina pentru toţi cei care intră în această ţară, inclusiv români, după data de 15 mai, atunci când expiră ordonanţa. Aşadar, persoanele care vor merge în Italia nu vor mai sta cinci zile în carantină, după ce ordonanţa expiră, iar autorităţile au decis că nu o vor mai prelungi, scrie presa italiană, potrivit rotalianul.ro.

În schimb, cei din UE, SUA şi Israel care vor merge în Italia trebuie să îndeplinească una din următoarele condiţii: să aibă certificat de vaccinare, un act din care să rezulte că a avut COVID-19 şi s-a vaccinat sau un test COVID negativ, făcut cu cel mult 48 de ore înainte.

În cazul adeverinţei de vaccinare, aceasta va fi valabilă timp de şase luni de la rapel sau de la doza unică, în cazul serului Johnson & Johnson.

În prezent, toate persoanele care merg în Italia din UE și Marea Britanie sunt obligate să stea timp de cinci zile în carantină și să prezinte un test COVID negativ.

Pentru cetățenii care provin din țări din afara UE, durata carantinei variază de la 5 la 10 zile.

Pentru persoanale din Brazilia, India, Bangladesh și Sri Lanka, intrarea în Italia este interzisă.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri