Fără permis de conducere și drogat, un bihorean a furat un autoturism. Va suporta rigorile legii

Miercuri, 11 septembrie , în jurul orei 19.45, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tileagd, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din localitatea Oșorhei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism care fusese reclamat ca fiind sustras din municipiul Oradea.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tanarul a condus autoturismul respectiv, deși nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, există suspiciunea că, în momentul în care a fost depistat în trafic, s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Autoturismul sustras a fost recuperat de polițiștii de investigații criminale bihoreni și restituit proprietarului.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut pe bărbatul de 25 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Joi, 12 septembrie, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a orădeanului de 25 de ani.

*

Distribuie informația
Alte știri