Fără secrete. Cel mai mare studio de videochat din tara are o filiala si in Oradea. Cat de profitabila e afacerea?

bani-din-videochatÎntr-o societate extrem de conservatoare precum cea din România, imaginea modelelor de videochat este una care naşte controverse. Reporterii Spynews au vizitat sediul celui mai mare studio de videochat din Bucuresti, detinut de o firma care a deschis o filiala si in Oradea.

350 de fete lucreaza pentru firma „Studio 20″creată în anul 2013 de către Robert Vanderty. Pe lângă locaţia din Piaţa Victoriei, mai deţine alte 6 studiouri de videochat în Capitală şi alte oraşe precum Craiova, Timişoara, Oradea sau Cluj. Pe portalul studioului din Oradea, tinerele sunt ademenite chiar si cu venituri de 10.000 de dolari pe luna.

„Anul trecut a fost un an bun pentru noi. Am lucrat mult şi, spunem noi, bine. Am deschis noi francize în ţară şi în afara ei, ne-am ales partenerii potriviţi şi evident că acest lucru s-a văzut şi la capitolul încasări. Cifra de afaceri pe care am înregistrat-o anul trecut în toate sediile Studio 20 şi în compania deţinătoare a francizei a fost de 9 milioane de dolari”, susţine Robert Vanderty. Citeste mai mult pe wowbiz.ro

Distribuie informația
Alte știri