Fauritorii de zambete. Asociatia „Love Bihor” va derula un proiect gratuit pentru copiii cu diabet. Comunicat

Proiectul „Făuritorii de zâmbete” se adresează copiilor cu diabet cu vârsta între 8-12 ani şi constă într-o serie de 6 întâlniri care vor avea loc în următoarele zile: 16.02; 9.03; 30.03; 20.04, 18.05; 1.06 în intervalul orar, 11-17 la Centrul de Tineret Oradea, Cetatea Oradea, corp B, parter. Activităţile cuprind ateliere de dezvoltare personală, lucru manual, dans, muzică, jocuri de de societate, vânătoare de comori, tir cu arcul, călărie, excursii.

Pe durata activităţilor se asigură masa de prânz şi gustarea sub îndrumarea unui cadru medical specializat care va fi prezent pe toată durata activităţilor alături de voluntarii instruiţi ai asociaţiei. Înscrierile se fac până în data de 10 februarie prin e-mail: lovebihor@gmail.com sau la telefon: 0757932187 (Geta).

Participarea copiilor este gratuită inclusiv prânzul şi gustarea.

Proiectul este organizat de către asociaţia Love Bihor în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Bihor. Centrul de Tineret Oradea este susţinut în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Bihor şi Muzeul oraşului Oradea- Complex cultural.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri