FC Bihor a câştigat cu 1-0 amicalul cu Poli Timişoara!

Fotbaliştii de la FC Bihor şi-au continuat, sâmbătă, seria jocurilor amicale, de verificare, cu o dispută în compania unei alte echipe de tradiţie din fotbalul românesc, Poli Timişoara, formaţie care a retrogradat în această vară din Liga a II-a în Liga a III-a.

Partida, care s-a desfăşurat pe o căldură sufocantă, la Stadionul Iuliu Bodola, s-a încheiat cu victoria orădenilor cu scorul de 1-0, după ce la pauză tabela indica egalitate, 0-0.

Unicul gol al întâlnirii l-a reuşit Florin Chitaş, în minutul 80, dar exceptând prima parte a primei reprize, jocul a fost dominat de „roş-albaştri”.

Din cauza căldurii foarte mari, arbitrul Cristian Bologan a oprit de două ori pe repriză jocul, oferind posibilitatea jucătorilor de a se hidrata.

„A fost o victorie scurtă, dar meritată, o victorie obţinută pe o căldură insuportabilă, cu un angajament în ambele reprize. Sunt mulţumit, pentru că după două săptămâni de semicantonament, cu antrenamente duble, pe fond de oboseală, pe fond de încărcătură mare, eu zic că ne-am ridicat la un nivel bun de Liga a III-a. Am creat momente bune de joc, am pus presiune pe adversar, ne-am creat foarte multe ocazii, astfel, una peste alta, nu pot să fiu decât mulţumit şi bucuros că am terminat perioada de încărcare, iar de acum încolo vom pune accent pe ceea ce înseamnă elementele jocului tactic”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Pentru FC Bihor va urma acum primul joc oficial din noul sezon, miercuri, 9 august, de la ora 17:30, la Sânmartin, cu Lotus Băile Felix. Meciul va conta pentru turul II al Cupei României.

Distribuie informația
Alte știri