FC Bihor a pierdut amicalul de la Șimleu, cu SCM Zalău

Fotbaliștii de la FC Bihor și-au continuat miercuri seria jocurilor de verificare din această perioadă a pregătirilor. De această dată ei au evoluat pe terenul de iarbă de la Stadionul Măgura din Șimleu Silvaniei, în compania liderului Seriei a 10-a a Ligii a III-a, SCM Zalău.

La finalul jocului, scorul consemnat a fost 1-0 pentru echipa sălăjeană, dar în primele 60 de minute formația orădeană a avut o prestație bună, fiind în controlul jocului. În acel minut, antrenorul Florin Farcaș a efectuat însă șapte schimbări, iar acest aspect s-a simțit în joc, echipa din Zalău reușind chiar să înscrie în minutul 65, prin Vl. Fărcășan, golul care avea să fie și singurul al meciului.

„A fost un joc bun al nostru în primele 60 de minute, un joc pe care l-am controlat, ne-am creat momente bune. Ne-am creat superiorități în zonele laterale, am dus mingea în suprafața careului de 16 metri, dar nu am reușit să finalizăm. Ne-am creat trei – patru ocazii bune până în minutul 60. Una peste alta, am făcut un meci bun, atât noi cât și adversarii noștri, pe o suprafață de teren cu iarbă. În sfârșit am avut un joc pe un teren cu iarbă, pentru că până acum jucasem numai pe sintetic. Pentru mine au fost mulțumitoare primele 60 de minute, pentru că până am făcut schimbările, am avut controlul jocului, am avut ocazii, după care sigur că m-a nemulțumit lipsa de concentrare și de reacție la o fază fixă, când au avut ei o lovitură liberă din lateral, iar pe o lipsă de marcaj au înscris, iar acest gol a făcut diferența în acest meci”, a declarat, la finalul partidei antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaș.

În următoarea partidă amicală, FC Bihor va întâlni sâmbătă, 24 februarie, de la ora 12, la Baza Sportivă Transilvania Academy, echipa CSM Victoria Carei.Distribuie informația
Alte știri