FC Bihor a promovat în Liga a II-a! E spectacol pe stadion

Foto: Iulia Varga

Circa 10.000 de suporteri s-au aflat miercuri, 5 iunie, pe stadionul Iuliu Bodola pentru a-și susține favoriții, în meciul contra echipei CSC Ghiroda și Giarmata Vii, decisiv privind promovarea în Liga a II-a.  În tur, sâmbătă, la Ghiroda jocul a fost egal, 2-2.

Brigada de arbitri a fost formată din Horațiu Mircea Feșnic din Cluj-Napoca (arbitru FIFA) la centru, Alexandru Cerei, de asemenea din Cluj Napoca, și Mihai Marius Marica din Bistrița, la cele două tușe.

FC Bihor a deschis scorul în minutul 41, prin Csaba Preklet, după o centrare în fața porții și o intervenție ratată a portatului de la CSC Ghiroda. La finalul primei reprize, Sergiu Jurj a înscris, după o cursă remarcabilă spre poartă, cel de-al doilea gol pentru echipa gazdă. Scorul a devenit 2-0 în favoarea formației antrenate de Florin Farcaș.

După un fault făcut în careu de un jucător al echipei oaspete, s-a dictat penalty pentru FC Bihor. Lovitura a fost executată, în minutul 67, de Gîdea, care a reușit golul cu numărul trei pentru echipa gazdă.

Distribuie informația
Alte știri