FC Bihor introduce noi reguli și politici de acces și achiziție a abonamentelor

Pentru sezonul 2024-2025 din Liga a 2-a, FC Bihor introduce noi reguli și politici de acces pe stadionul Iuliu Bodola. Începând cu acest sezon, toate biletele și abonamentele vor avea locuri rezervate, asigurând astfel o experiență mai organizată și confortabilă pentru toți fanii.

Abonamentele sunt valabile la meciurile din campionatul Ligii a 2-a: sezon regular + Play-Off sau Play-Out.

Copiii sub 7 ani care nu ocupă loc pe scaun au acces gratuit, dar nu vor avea locuri rezervate.

Copiii sub 14 ani care doresc să ocupe loc pe scaun trebuie să achiziționeze abonament sau bilet. Copiii cu abonament sau bilet vor avea locuri rezervate în funcție de tipul abonamentului achiziționat.

Persoanele cu vârsta de 14 ani sau mai mare vor putea achiziționa abonamente și/sau bilete doar la preț întreg/adult, indiferent de zonele tribunelor și vor avea locuri rezervate.

Tipuri de abonamente pentru copii:

Abonament copil (exclusiv în sectoarele Family Zone): va avea prețul de 30 RON pentru copiii sub 14 ani.

Abonament în alte zone ale tribunelor: În celelalte zone ale tribunelor, se va putea achiziționa abonament și/sau bilet doar la preț întreg/adult, indiferent de vârstă.

Prețul întreg/adult al unui abonament în sectorul Family Zone este de 150 RON.

Este necesară prezentarea unei copii xerox a certificatului de naștere sau a unei poze (pe telefon) cu certificatul de naștere pentru confirmarea vârstei.

În lipsa dovezii vârstei, accesul pe stadion poate fi refuzat persoanelor care doresc să facă accesul în baza unui abonament de copil.

Pentru orice întrebări sau asistență legată de achiziționarea abonamentelor, suporterii pot contacta serviciul de suport al clubului la adresa de email: contact@fcbihororadea.ro.

Livrarea abonamentelor în format digital se va face instant, pe adresa de e-mail specificată de suporter în momentul comenzii: livrare prin eBilet (tiparit acasa sau vă prezentați cu abonamentul în format digital pe telefon la scanarea pentru acces).

Be Green: Alege eBilet si economisesti taxa de curier sau economisești timpul de așteptare la stadion și ajuți mediul înconjurător.

Prin curier rapid, la domiciliu, în maxim 72 de ore (in zilele lucratoare luni-vineri), contra unei taxe de curierat în valoare de 27,55 RON.

Pentru cele achiziționate online, pe lângă livrarea în format digital sau prin curier, suporterul se va putea prezenta la Stadionul Iuliu Bodola pentru ridicarea cardului, în intervalul programului casei de bilete/abonamente specificat la punctul 3.

Pentru abonamentele achiziționate la casa de bilete ale Stadionului Iuliu Bodola, predarea cardului de plastic se va face pe loc.

În cazuri excepționale, livrarea cardului de plastic se va face în maxim 3 zile lucrătoare de la achiziția acestuia, cu preluare de la Stadionul Iuliu Bodola.

Peluza SUD și Peluza Nord: 130 RON

Sectoarele Family Zone:

150 RON pentru persoanele cu vârsta de 14 ani sau mai mare

30 RON pentru copiii sub 14 ani

Tribuna 0: 250 RON, indiferent de vârstă

Zona A de la Tribuna 1: 190 RON, indiferent de vârstă

Abonamente Membru Suporter** (includ abonament + tricouri personalizate și semnate, modelul nou, sezonul 2024-2025)

Abonament membru bronze ( 1.000 RON)

Oricare loc din cele disponibile la Tribuna 0 – Sector “Membru Suporter” (mai jos de Lojă/Tribuna oficială acoperită, central)

Include Abonament + 1 tricou oficial de joc, personalizat cu semnăturile întregului lot FC Bihor

Abonament membru silver ( 1.500 RON)

Oricare loc din cele disponibile la Tribuna 0 – Sector “Membru Suporter” (mai jos de Lojă/Tribuna oficială acoperită, central)

Include Abonament + 2 tricouri oficiale de joc, la alegere (Home, Away, 3rd), personalizate cu semnăturile întregului lot FC Bihor

Abonament membru gold (2.000 RON)

Oricare loc din cele disponibile la Tribuna 0 – Sector “Membru Suporter” (mai jos de Lojă/Tribuna oficială acoperită, central)

Include Abonament + 3 tricouri oficiale de joc (Home, Away, 3rd), personalizate cu semnăturile întregului lot FC Bihor

Suporter vor fi contactați în termen de maxim 3 zile lucrătoare pentru a stabili modelul, mărimea, personalizarea tricourilor.

Distribuie informația
Alte știri