FC Bihor joacă sâmbătă, 28 octombrie la Peciu Nou!

În acest sfârşit de săptămână se vor desfăşura jocurile primei etape din returul campionatului Ligii a III-a, iar în Seria a 8-a, FC Bihor va juca sâmbătă, de la ora 15, în judeţul Timiş, pe terenul echipei CSC Peciu Nou. Partida reprezintă derby-ul etapei, întrucât se vor întâlni echipele de pe locul 1 (FC Bihor) şi locul 3 (CSC Peciu Nou).

În tur, la Oradea, FC Bihor s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Sergiu Jurj în minutele 74 şi 90.

Între timp echipa din Peciu Nou a avut rezultate bune, care au culminat cu victoria în faţa celor de la Poli Timişoara, repurtată etapa trecută, cu scorul de 3-1.

De partea cealaltă, FC Bihor vine după egalul de la Pecica, scor 2-2, în ultima etapă din tur.

„Ne aşteaptă o deplasare, unde în primul rând trebuie să avem încredere în noi, în potenţialul nostru. Sigur că întâlnim un adversar puternic, un adversar incomod pentru un joc de deplasare, pentru că au în componenţă 5-6 jucători de Liga I. Întâlnim un adversar cu o experienţă foarte bogată, dar vom juca pe un teren care, din punctul meu de vedere, nici pe ei foarte mult nu i-ar avantaja, pentru că, din câte am înţeles, suprafaţa de joc este destul de rea, terenul mic, îngust şi denivelat. Însă din acest punct de vedere nu vom avea nicio scuză, pentru că şi ei au jucători de calitate, care pot fi afectaţi de starea terenului. Ei au un plus din punctul de vedere al agresivităţii şi al fizicului, pentru că sunt o echipă masivă, agresivă. Astfel, aici un pic eu sunt temător, dar din punct de vedere fotbalistic, nu, pentru că noi nu am întâlnit până acum o echipă pe care să nu o dominăm în proporţie de 75 la sută”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Tehnicianul formaţiei noastre nu se poate baza pe trei jucători la acest meci, Andrei Gal, Bogdan Vasile şi Marius Hosu, cu toţii indisponibili, din cauza problmelor medicale.

Distribuie informația
Alte știri