FC Bihor Oradea joacă în acest weekend derby-ul cu Politehnica Timişoara

FC Bihor Oradea dispută în acest weekend, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17, derby-ul Seriei a 8-a a Ligii a III-a. Astfel, în cadrul celei de-a doua etape din play-off, roş-albaştrii vor primi, la Stadionul Iuliu Bodola, replica echipei de pe locul 2, Politehnica Timişoara.

FC Bihor ocupă prima poziţie cu 49 de puncte, în timp ce timişorenii sunt pe 2 cu 42 de puncte. În cursul sezonului regular cele două echipe au terminat la egalitate de fiecare dată. Mai întâi, pe 16 septembrie, la Timişoara, a fost 1-1, iar apoi, în retur, pe 18 noiembrie, la Oradea, s-a consemnat tot rezultatul de 1-1.

În vederea jocului de sâmbătă, programat de la ora 17, FC Bihor – Poli Timişoara, biletele de intrare pe stadion pentru spectatori au fost puse în vânzare deja în online (https://eventbook.ro/sport/bilete-fc-bihor-oradea-politehnica-timisoara), dar bilete se vor găsi și la stadion în ziua meciului (la Casierie, la Poarta 3, începând cu ora 15:30). Accesul este permis și pe bază de abonament, iar persoanele cu dizabilități și copiii cu vârsta de până în 14 ani au accesul gratuit.

Accesul în stadion se va putea face începând cu ora 15:30, pe la Poarta 3 şi Poarta 2.

Înaintea derby-ului, antrenorul Florin Farcaş a avut şi un mesaj pentru suporteri.

„Să fie la fel de inimoşi cum au fost la jocurile anterioare, să vină într-un număr şi mai mare, pentru că avem nevoie de public. Sunt convins că şi Timişoara va veni cu un public numeros, pentru că şi anul trecut a facut-o. Nu ne rămăne decât ca noi să confirmăm jocurile bune pe care le-am făcut până acum, să aducem victoria, satisfacţie şi bucurie publicului nostru frumos, care vine în permanenţă să ne încurajeze şi să fie alături de noi”.

Din păcate însă, staff-ul tehnic al echipei FC Bihor se confruntă încă cu probleme de efectiv. Astfel, Alexandru Stoian, Andrei Gal şi Tamas Paublusztig sunt indisponibili, iar Luca Tincau și Sergiu Ciocan „încă nu sunt sută la sută”, după cum a mai precizat antrenorul Florin Farcaş.

Pentru suporterii echipei Poli Timişoara este de precizat faptul că ei au accesul pe Poarta 6 (din Str. Traian Lalescu), iar ruta de acces la stadion pentru suporterii timișoreni este: Bld. Ștefan cel Mare – Str. Sf. Ladislau – Stadion.  Ei îşi pot achiziţiona bilete de la Poarta 6, începând cu ora 15:30, dar și online: https://eventbook.ro/sport/bilete-fc-bihor-oradea-politehnica-timisoara

Zona adiacentă stadionului va fi doar pentru acces pietonal, așadar spectatorii sunt rugaţi să parcheze prin împrejurimi sau să vină pe jos ori cu mijloacele de transport în comun.

Distribuie informația
Alte știri