FC Bihor Oradea se pregăteşte de debutul pentru play-off. Primul meci cu Phoenix Buziaş, sâmbătă, 30 martie, acasă

După ce a câştigat de o manieră categorică Seria a 8-a, fiind singura echipă neînvinsă dintre toate componentele Ligii a III-a la fotbal, formaţia FC Bihor Oradea se pregăteşte acum de debutul în faza a doua a campionatului, faza play-off. În această fază s-au calificat primele patru echipe din serie, care intră cu punctajul acumulat în sezonul regular şi care vor evolua după sistemul tur – retur – tur, în total, fiecare echipă având de disputat 9 meciuri.

În Seria a 8-a, FC Bihor intră în play-off cu 46 de puncte, Poli Timişoara cu 39 de puncte, CSC Peciu Nou cu 36 de puncte şi Phoenix Buziaş cu 32 de puncte.

Prima etapă din play-off este programată la finele acestei săptămâni, sâmbătă, 30 martie, când FC Bihor va primi acasă replica echipei Phoenix Buziaş, iar la Timişoara, Poli se va confrunta din nou cu CSC Peciu Nou. Ambele dispute sunt programate cu începere de la ora 15.

Înaintea duelului de sâmbătă, o veste bună vine de la jucătorii indisponibili, Florin Chitaş şi-a revenit şi este apt de joc. De asemenea, Luca Tincău a revenit şi a efectuat deja cinci antrenamente, el putând fi inclus în lotul pentru următorul meci. În schimb, sunt în continuare probleme cu Sergiu Ciocan, care nu a intrat în programul de antrenamente ale echipei, iar Andrei Vînău se află la o capacitate de 50%, după cum a precizat antrenorul principal.

Preţul unui bilet de intare la meci va fi de 10 lei, iar copii sub 14 ani şi personaele cu dizabilităţi vor avea în continuare accesul gratuit.

Distribuie informația
Alte știri