FC Bihor primeşte miercuri, 30 august, replica echipei FC Argeş, în play-off-ul Cupei României la fotbal

FC Bihor Oradea se va duela miercuri cu unul dintre cei mai redutabili adversari pe care i-a întâlnit în ultima perioadă, FC Argeş Piteşti, echipă care în urmă cu câteva luni activa pe prima scenă a fotbalului românesc!

Jocul dintre cele două formaţii va conta pentru play-off-ul Cupei României şi se va desfăşura cu începere de la ora 17:00, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

„Avem un meci cu o echipă de tradiţie, o echipă care sezonul trecut a jucat în Liga I. Mă bucur că am ajuns până aici, dar vreau să le mulţumesc şi suporterilor care au fost alături de noi, în număr destul de mare, sâmbătă, la meciul din campionat, pe o căldură infernală. Îi invit şi la partida de miercuri, să vină în număr cât mai mare, pentru a fi alături de echipă. Aşa după cum am transmis, biletele pentru meciul cu FC Argeş au rămas la acelaşi preţ cu cele din campionat, de 10 lei. Ele se pot achiziţiona online, dar şi la casa de bilete de la stadion, marţi până la ora 19, respectiv, miercuri în ziua jocului, cu începere de la ora 15:30, la Poarta 1 şi la Poarta 3. Poarta 2 este rezervată pentru cei care au bilete online sau abonamente”, a declarat preşedintele clubului FC Bihor, George Tătar.

Înaintea disputei cu Campionii FC Argeş, antrenorul echipei FC Bihor se confruntă în continuare cu trei probleme de efectiv, Andrei Gal este operat, iar Vadim Calugher şi George Cherman sunt şi ei în continuare indisponibili, după accidentările suferite.

Până să ajungă în play-off, FC Bihor a trecut de două tururi, învingând în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Lotus Băile Felix şi cu 2-0 pe Sănătatea Cluj. De partea cealaltă, FC Argeş a eliminat până în prezent echipa Vediţa Coloneşti, pe care a întrecut-o în deplasare cu 2-1.Distribuie informația
Alte știri