FC Bihor va juca în acest weekend, la Peciu Nou cu echipa locală CSC

Pentru echipa FC Bihor Oradea urmează trei jocuri în deplasare, programate în judeţul Timiş, la Peciu Nou pe 13 aprilie, la Buziaş pe 20 aprilie şi la Timişoara pe data de 27 aprilie.

Prima din aceste partide este programată în acest weekend, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17, la Peciu Nou, pe terenul echipei locale CSC, echipă situată pe locul 3 în calsamentul play-off-ului Seriei a 8-a a Ligii a III-a.

FC Bihor se situează pe primul loc cu 50 de puncte, în timp ce cei de la Peciu Nou au 39 de puncte. Pe locul 2 se află Poli Timişoara, cu 43 de puncte, echipă care în acest weekend va evolua acasă cu Phoenix Buziaş.

În duelurile din sezonul regular dintre FC Bihor şi CSC Peciu Nou, orădenii s-au impus acasă, în prima etapă, pe 26 august, cu scorul de 2-0, în timp ce în returul de la Peciu Nou, au remizat în etapa a 10-a, pe 28 octombrie, cu scorul de 1-1.

Antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaş nu se va putea baza la acest meci pe Răzvan Gunie, care a devenit indisponibil după accidentarea de la derby-ul cu Poli Timişoara, când a suferit o fisură de peroneu, fapt care îl va ţine în afara terenului mai multe săptămâni. El se alătură, astfel, lui Alexandru Stoian, cu o accidentare mai veche. Indisponibili mai sunt Tamas Paublusztig şi Andrei Gal, încă nerefăcuţi după accidentările pe care le-au avut şi ei.

În schimb, chiar dacă nu sunt la potenţialul lor maxim, revin după accidentări, Sergiu Ciocan şi Luca Tincău, fotbalişti care au fost trimişi pe teren şi pe parcursul jocului cu Poli Timişoara.

Distribuie informația
Alte știri