FC Bihor vrea trei puncte din confruntarea cu Progresul Pecica

Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15, FC Bihor va disputa ultimul joc din turul de campionat al Ligii a III-a, Seria a 8-a. Va juca la Pecica, în judeţul Arad, pe terenul echipei locale Progresul.

Se vor întâlni echipele situate pe locul 5 (Progresul Pecica, cu 12 puncte) şi locul 1 (FC Bihor, cu 22 de puncte).

Cele două formaţii se vor prezenta la acest meci după ce în runda anterioară au înregistrat rezultate diametral opuse. Astfel, dacă FC Bihor s-a impus acasă cu 6-0 în faţa celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, în schimb Progresul Pecica vine după un eşec cu 0-5 pe terenul echipei Poli Timişoara.

„Suntem în faţa ultimei etape din acest tur de campionat, un tur în care am făcut lucruri frumoase până acum. Sperăm ca şi la ultimul joc să fim la fel de productivi, aşa cum am fost până acum şi să încheiem turul de campionat cu o victorie, cu trei puncte, pentru că pentru noi sunt foarte importante. Întâlnim o echipă destul de bună, cu calitate. Şi ei, precum suntem şi noi, sunt în grupele Cupei României. Nu întâmplător s-au calificat acolo, asta înseamnă că au un lot competitiv, cu calitate. Nu ne va fi uşor, pentru că ştim foarte bine că Pecica are în componenţa lotului jucători interesanţi. Sperăm ca la ora jocului să fim aşa cum trebuie să fim şi să aducem cele trei puncte, de care avem mare nevoie”, a declarat antrenorul Florin Farcaş.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Înaintea acestui meci, FC Bihor are trei jucători indisponibili, pe Andrei Gal, Marius Hosu şi Alex Popa.

Distribuie informația
Alte știri