Federaţia Română de Baschet a suspendat toate meciurile programate până la finalul lunii martie

Federaţia Română de Baschet a decis, joi, în vederea prevenirii extinderii pandemiei de COVID-19, să suspende toate meciurile din Liga Naţionala de Baschet Masculin şi Liga Naţionala de Baschet Feminin până la data de 31 martie, potrivit site-ului forului naţional.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Federaţiei Române de Baschet, după o consultare cu majoritatea reprezentanţilor cluburilor din Ligile Naţionale de Baschet şi a conducerilor Colegiului Central al Arbitrilor şi Comisiei Centrale de Comisari, a decis şi suspendarea meciurilor din Turneul Final al Cupei României 3×3, masculin, ediţia 2020, şi a altor competiţii oficiale de baschet 3×3, până la data de 31 martie.

În funcţie de evoluţia situaţiei din Romania referitoare la pandemia de COVID-19, decizia va fi modificată, precizează FRB.

Luni, Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet hotărâse ca toate competiţiile oficiale de baschet din ţară să se dispute fără spectatori, în urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interziceau evenimentele sociale cu participarea a mai mult de 1.000 de persoane din cauza răspândirii virusului COVID-19.

Sursa: agerpres.ro

Alte știri