Federația Sanitas protestează: Ministerul Transporturilor vrea să scape de unitățile sanitare pe care le are în subordine

Sindicatul Sanitas protestează, de la ora 11, la sediul Ministerului Transporturilor. Protestatarii au aflat că ministerul ar vrea să renunţe la spitalele pe care le are în subordine.

Federația Sanitas transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, îngrijorarea față de cei 3.500 de angajați, 15 spitale, unul in Oradea si 21 de ambulatorii de specialitate. Aceasta se arată neliniștită în cazul angajaților și a activelor medicale. Sindicatele îl acuză pe Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, de ignoranța cu care a tratat cererile acestora.

Sindicaliștii se tem că vor rămâne pe drumuri şi că spaţiile şi terenurile pe care sunt spitalele vor fi folosite în alte scopuri. Se mai întreabă de asemenea,ce se va întâmpla cu entităţi medicale precum Comisia Centrală şi Psihologică pentru Siguranţa Transporturilor.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri