Felicitari electorale : Politicienii se bat in online cu … mesaje pascale

Ajutati de tehnologie dar si constransi de nevoia de a reduce cheltuielile de promovare electorala, politicienii au renuntat la moda „felicitarilor-spam” in cutiile postale si au ales sa-i ureze pe bihoreni pe cale virtuala. In retelele de socializare, liderii politici locali au postat in ultimele ore mesaje si fotografii cu specific pascal:

„Dragi bihoreni, dragi creștini,Sărbătoarea Sfântă a Învierii Mântuitorului Isus Hristos să reverse asupra dumneavoastră liniște, sănătate, belșug și bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă coboare în suflete!”, a scris pe Facebook, presedintele CJ Bihor, Cornel Popa. Primarul Ilie Bolojan transmite pe aceeasi retea : ” Să aveți parte de multă sănătate și de sărbători liniștite alături de cei dragi. Hristos a Înviat! Sărbători Fericite!”

Pe pagina candidatei PSD la Primaria Oradea, Adelina Coste a postat mesajul : ” Pentru a putea întâmpina așa cum se cuvinte Sfintele Sărbători de Paște, vă propun să punem politica deoparte. Este vremea să ne aplecăm asupra lucrurilor importante pe care le-am neglijat poate, în toată această agitație cotidiană și electorală. Este vremea să ne îngrijim de sufletele noastre pentru a ne putea bucura de marea sărbătoare a Învierii Domnului. Să fim mai buni. Să ne cerem iertare față de cei care am greșit și să-i iertăm pe cei care au greșit față de noi. Să fim alături de cei aflați în nevoie. Sărbători luminate și cu bucurii vă doresc tuturor!”

Si parlamentarii au scris urari de Paste pe Facebook. Cristian Bodea : „Dragii mei… Lasati supararile si frustrarile sa plece! Iertati-va si cereti-va iertare! Asumati-va greselile si fiti intelegatori cu slabiciunile celorlalti! La ce va foloseste Supararea, Furia, Tristetea, Frica, Frustrarea, Lacomia, Invidia, Ura, Minciuna, Razbunarea? Nu mai bine le schimbati pe Iubire?
Cum sa va „reinvie” Spiritul, daca nu va curatati Sufletul? ”

Alti politicieni mai putin activi in social media, au ales sa plateasca bannere si advertoriale pe mai multe site-uri. Senatorul Gavrila Ghilea, presedintele PSD Ioan Mang sunt in aceasta categorie.

Distribuie informația
Alte știri