Femeia de serviciu cu voce de aur de la „Romanii au talent” va canta la Oradea in Balul Operei Vox

Organizatorii Balulului Opera Vox au anuntat ca ii vor oferi sopranei Paula Rad oportunitatea de a canta aria „O mio babbino caro” din opera „Gianni Schicchi” de Giacomo Puccini, arie care a facut-o celebra si in cadrul emisiunii „Romanii au talent”, in „BALUL OPEREI VOX” pe scena TEATRULUI REGINA MARIA DIN ORADEA, in data de 27 Februarie 2017.

“Balul Operei Vox” – Editia a doua, se va desfasura intocmai ca in marile teatre muzicale din Europa si va avea formatul Balului Operei de la Viena, cu valsuri, polci celebre, csardasuri, cele mai frumoase arii si duete de opera si opereta interpretate de solisti renumiti, precum baritonul Alfio Grasso din Italia si soprana Cristina Simionescu de la Opera Nationala Romana Iasi, un ansamblu mare de balet, orchestra si 2 dirijori, alaturi de prezentatorii si amfitrionii serii. Prima si ultima parte vor fi exclusiv dedicate muzicii si dansului, iar partea a doua va fi una mondena, prezentari de moda, degustari culinare, degustari de vinuri si socializare. Partea a doua a evenimentului va fi marcata de prezenta lui Catalin Botezatu care va prezenta in bal o colectie dedicata doamnelor, haute couture si una dedicata domnilor continand costume de ceremonie.

Alaturi de Catalin Botezatu vor fi prezenti in bal Laurent Tourette – Hairstylist si Mirela Vescan – Make-Up-Artist, ambii – celebri din show-rile nationale televizate.
Pe langa ansamblul de balet profesionist, va avea loc si “Balul Debutantilor” intocmai ca la opera vieneza, adica, dupa traditia vieneza din vremea lui Strauss, balul va fi deschis de tinere perechi care isi fac intrarea in societatea respectata a cetatii.
Tinerii oradeni care vor trece preselectia si proba de dans, vor valsa in Balul Operei Vox alaturi de balerinii profesionisti, desigur, dupa ce in prealabil se vor pregati o saptamana cu un coregraf profesionist.

“Balul Operei Vox” va avea loc in data de 27 Februarie 2016 la Teatrul Regina Maria din Oradea la ora 19.

Distribuie informația
Alte știri